Lintott

En kort introduktion

Hej! Jag är Magnus. Mitt relationella arbetssätt kring föräldrar och barn grundar sig i tankar från Jesper Juul, Lars H Gustafsson och Markus Dencker. Är även förälder till tre barn och en styvdotter i kärnfamilj och stjärnfamilj.

Bryggan

En egen barndom

Sommar i Åshammar, på familjens gård vid Alsjön. Dagar fyllda av äventyr, nyfikenheten som drivkraft. Ekan för att titta på skräddarna och näckrosorna . Badplatsen. Hunden Nina. Brunnstrollet och djupa skogen.

Kalas

Familjens ritualer

Födelsedagskalas, söndagsfrukost, godnattsagan, julafton, brädspel och nattmacka. Åren och dagarna rullar på och det finns en enorm trygghet i familjens ritualer och traditioner. När mycket annat är nytt varje dag skapar rutiner i familjen trygghet och delaktighet, och ger möjlighet till lärande kring egna och andras gränser.

Studenten

En större värld

Långsamt blir världen större. Flyttar hemifrån redan när jag är 17 med ansvar för mat, studier, sömn och städning. Det gick sådär i början, kan vi väl säga. Men man lär sig, för man måste.

Anförtroende

Det största i livet.

Min första son föds i Stockholm. Utan gemensamma värderingar slutade äktenskapet i skilsmässa. Några år senare i en ny relation är jag förälder till tre barn och en styvdotter.

Att finnas med andra

Mina barn börjar ta sina första stora steg ut i livet. Varje dag är jag ödmjuk inför deras förmågor att söka sina egna vägar, hitta sig själva och hantera utmaningar som inte fanns under min barndom.

EMCC Global
Familylab Sverige
helander.stream AB
helander.stream AB 559322-1384 är godkänd för F-skatt

Powered by CouchCMS